Friday, October 14, 2016

My very first football game & Cavalia

En enää oikeesti muista millon viimeks oisin ollu viikonloppuna kotona. Joka viikonlopulle tuntuu olevan jotakin ohjelmaa. Ja niin oli myös pari viikkoa takaperin olevalla viikonlopulla. Näiden tapahtuma rikkaiden viikonloppujen takia on jäänyt läksyt alkuviikolle, jonka takia oon stressannut jonkin verran. Sen takia tääkin postaus tulee muutaman viikon myöhässä (heh).

Käytiin siis pari viikkoa takaperin perjantai illalla syömässä meidän vakio paikassa, Bustersissa. Oltiin koko perheen + Burleighn (hostmomin isä) voimin aterioimassa. Tykkään ihan valtavasti Sherin vanhemmista ja erityisesti isästä. Tosi mukava ja arvostaa suuresti et oon uskaltanut lähtee tälläselle suurelle matkalle.
Ruokailun jälkeen lähdettiin Bobin kanssa katsomaan Willits High Scoolin ja jonkun muun koulun jalkapallo peliä (suomalaisittain laji tunnetaan varmaan paremmin nimellä Amerikkalainen jalkapallo). Olihan se ihan huippu kokemus, vaikka WHS hävisikin.


Lauantai aamulla ohjelmassa oli taas perus ratsastukset ja tallin siivoaminen. Ihan hyvin alkaa noi hypytkin sujumaan.


Tän jälkeen lähdettiin melkeen heti ajamaan Sherin äidin luo, jossa yövyttiinki sitten seuraava yö. Seuraavana päivänä eli sunnuntaina lounaan jälkeen suunnattiin kohti San Josea ja Cavalia. Cavalia on siis "sirkus" hevosten kanssa. Suomessa tää tunnetaan varmaan paremmin nimellä Apassionata. Paikkana toimi iso, pystyyn rakennettu teltta, jossa oli todella huono ilmastointi/ilman vaihto, joten oli melko kuuma. Esityksen aikana ei siis saanut ottaa kuvia, jonka takia en voi tähänkään postaukseen laittaa siitä kuvia. (Paitsi toi yks tuolla lopussa hups)
Olihan se tosi hienoa ja mahtavaa katseltavaa. Välillä toivois itekkin olevan siellä niitten hienojen hevosten kanssa. Sheri miettikin, jos karkaisi Cavalian kanssa eikä tuliskaan meidän kanssa kotiin. No onneksi jäi meidän kanssa, niin saatiin huiman esityksen jälkeen kyytikin kotiin.




No comments:

Post a Comment