Saturday, October 8, 2016

Post Arrival Orientation

En kyllä nyt tiedä mikä ton meiän orientaation suomenkielinen nimi on, niin siksi otsikko nyt englanniksi. Ajattelin kyllä tässä jossain kohtaa vaihtaa kieltä ja alkaa kirjottelemaan näitä postauksia englanniksi, jotta muutkin ymmärtäis eikä vaan Suomi-ihmiset.

Mutta siis meillä oli Lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna orientaatio Arcatassa. Oli niin super kivaa nähdä ne vanhat, mutta myös uudet vaihtarit! Meitä on North-West Californian alueella noin 20 vaihtaria. Porukkaan kuuluu myös yksi ruotsalaispoika, jonka kanssa koitin sitten puhua ruotsia, mutta se ruotsi kääntyi joka kerta englanniksi :D Myös yksi vaihtovuoden Saksassa viettänyt tyttö sanos, että mun enkku on parantunu huimasti tässä 1,5 kuukauden aikana. Nähtiin siis ekan kerran suurimman osan kanssa sellasessa info tilaisuudessa just kun oltiin saavuttu tänne.


Aluksi kirjotettiin tai piirrettiin paperille omia kuulumisia ja laitettiin sitten kirjekuoren sisälle, joka saadaan sitten viimisessä orientaatiossa. Sitten näyteltiin eri tilanteita miten kieltäytyä asioista. Tän jälkeen mentiin sitten syömään LosBagels:iin, kierreltiin 'kaupungilla', juteltiin, naurettiin ja laulettiin. Oli ihan huippu ilta! Takasin "leirikeskukseen" päästyä leikittiin vielä jotain leikkejä, juteltiin vielä lisää ja syötiin snacksejä. Oli kivaa vaihtaa yhden saksalaisvaihtarin kanssa oikeen kunnolla kuulumisia perheestä ja omista fiiliksistä. Lähennyttiin myös tosi paljon tolla leirillä!
Seuraavana aamuna hostvanhemmat tuli paikalle ja pidettiin pieni esittely itestämme, jonka jälkeen siivottiin paikka loppuun ja lähdettiin kohti kotia.




Poikettiin Bobin kanssa katsomassa Redwood trees ja jokin toinen hassu paikka. Sunnuntaina satoi siis koko päivän, joka ehkä vähän masensi. Nyt kuitenkin aurinko koittaa taas päästä esiin ja lämpötila alkaa kohomaan.





No comments:

Post a Comment