Friday, April 29, 2016

Estekisojen kömmellykset ja partio marssi

Tälläisen hypärin aikana ehdin nyt nopeati kirjoittamaan tän postauksen. Mulla on ollut niin paljon tekemistä ja niin vähän aikaa. 
Mutta siis sunnuntaina 24.4 oli 2- tason estekisat Alvan tallilla. Muutaman melko ison mutkan jälkeen pääsin sitten onneksi kisaamaan. Aluksi mun nimeä ei löytynyt lähtölistoilta, koska mun kisailmoitus oli mennyt vahingossa roskapostiin, eikä sitä oltu huomattu. Kun soppa saatiin selvitettyä, päädyttiin Sadun kanssa siihen, että meen 70 ja 80 cm.
70 cm... noh... meni... aikalailla penkin alle. Ihan omista virheistä tuli kielto 4. esteelle. En saanut  Adaa laukkaamaan tarpeeksi eteenpäin. Pitäis varmaan oppia laukkaamaan noilla hevosilla, ettei kävis tollasia turhia mokia. Ärsytti tuollainen huolimattomuus. 


Heh, jalat menee vähän miten sattuu.

Onneksi seuraavan luokan rata meni paljon paremmin. Se oli samalla mun ensimmäinen 80 cm rata! Suoritus ei ollut mitä siistein, mutta puhdas rata tuli. Hevosesta sai taas olla niin ylpeä!




Kisoista suuntasin sitten nopeasti kotikautta Turkuun, joka vuotiseen partio marssiin. Aluksi mun ei ollut tarkoitus edes mennä sinne, mutta onneksi päädyin toisiin ajatuksiin. Suurin syy tähä mielenmuuttumiseen oli vaihto. Ensi vuonnahan en kyseiseen tapahtumaan pääse, joten oli kiva nyt sitten mennä marssimaan. Sade päätti vähän väliä yllättää meidät, mutta muuten sää oli aurinkoien ja marssiin sopiva. 
Aluski jokainen marssiin osallistuva lippukunta kokoontui Turun tuomiokirkon edessä. Siellä pidettiin puheita ja palkittiin eri henkilöitä ja lippukuntia. Meidän lippukunta (Raision KilliNallit) voitti (taas) aktiivisuus- palkinnon. 

Pinkit asusteet johtuvat tulevien partiokisojen ennakkotehtävästä, jossa siis piti olla pinkkejä asusteita marssissa :D

Tämän jälkeen lähdimme lippukunnittain marssimaan Turun keskustan läpi. Siinä vaiheessa tuli kyllä hieno fiilis, että kuuluu partioon, kun saatiin marssia rummun lyöntien tahtiin ja kun todella moni jäi katsomaan meitä. Perille päästyämme saatiin "palkkioksi" jäätelöä ja hyvä mieli!



3 comments:

  1. Löysin sun blogin & I WENT blogin kautta, tosi kiva blogi sulla!
    Mäki oon lähössä vaihtariks ja harrastan kans ratsastusta. Jäin lukijaks sun blogille, on nii kiva lukee vähä et millast muitten vaihtareitten elämä on!

    Jos kiinnostaa, käy ihmees kurkkaa munki blogi http://elamavuodessa.blogspot.fi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ainii, onko ok jos jossai vaihees kesäl linkkaan sun blogin mun blogiin, ku laitan muittenki vaihtareitten blogeja siihen? Teen siis sellasen blogipostauksen vaa. :)

      Delete
    2. Tosi ihana blogi sulla ja mahtavaa et pääset jatkaa ratsastusta sit USA:ssa! Ja itekki liityin siihen lukiaks, onhan sitä just kiva seurailla muitten vaihtarien arkea ja muita mietteitä.
      Ja joo sopii hyvin, jos linkkaat mun blogin siihen postaukseen! :D

      Delete