Tuesday, December 27, 2016

Florida #2 Universal Studios

Pienehkön tapaturman takia en oo päässyt kirjottamaan tänne
mitään, mutta tässä nyt lisää Floridan reissusta.

Maanantaina eli meidän toisena päivänä oikein terveellisen perus jenkki aamupalan jälkeen otettiin kohteeksemme Universal Studios. Meidän hotelli sijaitsi siis melko lähellä kaikkia muita paikkoja paitsi Space Centeriä, joten matka studioille oli melko lyhyt. Oltiin jo edellisenä päivänä ostettu hotellilta liput. Itse lähdin matkaan avoimin mielin, sillä mulla ei ollut mitään hajua mitä tuolta paikalta odottaa. Ja tän takia mun odotukset ylitettiinkin ja reippaasti. Loppujen lopuksi tää Universal Studios osottautu mun lempipaikaksi, jossa käytiin loman aikana.






Ihmisiä oli paikan päällä paljon, muttei liikaa. Jonotus aika oli ihan maksimissaan joku 30 minuuttia jos oikein muistan. Sääkin suosi meitä koko päivän aurinkgolla ja lämmöllä. Tää Unversal Studios koostuu siis tavallaan kahdesta puistosta/alueesta, itse Universal Studios Floridasta ja sitten Universal's Island of Adventuresta. Maanantai vietettiin siis tuolla ihan perus puistossa. Kierrettiin alueella koko lähes koko päivä. Tää alue oltiin jaettu eri osiin tunnettujen paikkojen tarkemmin sanottuen kaupunkien mukaan. Oli esim San Francisco, Hollywood ja New York.










Nähtiin monenlaisia hahmoja, tuttuja elokuvia/TV-sarjoja, ihmisiä ja asioita. Oli Simpsoneja, Minioneja, MIB, Back to the Future yms. Osa laitettaista oli 3D tai 4D ns vuoristoratoja. Pakko sanoa, että olihan ne hienosti suunniteltu! Ite kun en oo tuolla koskaan aiemmin käynyt niin kaikki tuntus niin uudelta ja hienolta! Lempparilaitteeks osottautu koko porukalle "Hollywood Rip Ride Rockit" roller coaster.









Noihin vähän hurjempiin laitteisiin ei tietenkään saanut ottaa laukkuja tai muita irtotavaroita, joten niille oli tehty sellaset säilytyslokerot, jotka toimi sormenjäljellä. Ja näihin lokeroihin oli totta kai opastukset ja oikein super mukavana yllätyksenä oli, että listaan oli laitettu mukaan Suomen kieli. Sainpahan pari kertaa ihan suomeks niitä lokeroita käyttää. Tuolla törmäsin myös yhteen suomalais perheeseen. joka asuu Bostonissa ja sain heidän kanssa vaihtaa pari sanaa suomeks. Oli siis ensimmäinen kerta neljään kuukauteen kun oon puhunut suomea kasvokkain jonkun kanssa!



Ei meinattu siis aluks löytää Diagon Alleytä ollenkaan ja just kun aurinko alko pikku hiljaa laskemaan onnistuttiin eksymään sinne :D onneks edes silloin sinne päädyttiin. Paikka oli lähes suoraan Harry Potterista ja tuntui oikeesti, että olis itekkin siellä! Kierrettiin sekin paikka läpi ja saatin nähä kun lohikäärme syöksi tulta. Wohoo. Olis kyllä ollut kiva jos oltais löydetty toi paikka pikkasen aikasemmin, mutta super hieno se oli joka tapauksessa!










Mukaan Universal Studioilta tuli ihana "Universal Studios Florida" huppari. Illan kuurnas vielä ehkä maailman hienoin photobomb, jonka sain otettua.


"So is this the right time for photobomb?"



No comments:

Post a Comment