Tuesday, December 27, 2016

Florida #3 Disney World


Edellisenä päivänä huonon sään vuoksi ei siis tehty oikein mitään ihmeellistä. Käytiin jossain trade showssa ja sen jälkeen hostiskä vei mut Florida Mallille. Sillä nähtiin yhen suomalaisen vaihtarin kanssa, joka siis viettää vuotensa Michiganissa ja oli Floridassa vaihtojärjestönsä kautta muiden vaihtareiden kanssa. Oli niin kiva päästä puhumaan Suomea kasvokkain, vaikka kyllä se aina melko nopeasti Englanniksi vaihtus. Tuli taas kulutettua ihan kivasti rahaa tuollakin, mutta ainakin sain mun elämäni parhaimman jäätelön! 



Keskiviikko vietettiinki sitten kokonaan Disney Worldissä. Matkaan lähdettiin heti aamusta joskus 8 aikaan ja takaisin tultiin 10 aikaan. Käytiin päivän aikana sekä Disney Hollywood Studioilla että Disney's Magic Kingdomissa. Toi Magic Kingdom oli ehdottomasti parempi, vaikka tykkäsin kyllä molemmista. Oon siis käynyt Pariisin Disneylandissa viitisen vuotta sitten, joten tiesin vähän "mitä odottaa". Nyt kun oon nää kaks paikkaa kokenu niin voin sanoa, että tykkäsin Pariisin Disneystä enemmän sillä siellä oli kaikki yhdessä puistossa, kun taas Orlandossa oli monta eri puistoa. Ja totta kai jokainen puisto maksoi erikseen ihan kivan summan rahaa. 




Alotettiin siis päivä Hollywood Studioilla. Aluksi kuitenkin saavuttiin pääalueelle sellasella lautalla, josta näki Disneyn linnan. Tän jälkeen matkattiin bussilla Disney's Hollywood Studiolle. Olihan se outoa, mutta niin hienoa kun kaikkialla oli palmuja ja joulukoristeita. Joululauluja ja sitä lämmön määrää unohtamattakaan. Ite siis tälläsenä joulu-ihmisenä ihailin näitä joulukoristeita kyllä paljon. 





Tarkalleen en nyt muista missä järjestyksessä kierrettiin noita laitteita tuolla, mutta käytiin ainakin Star Tours (aka Star Wars) 3D jutussa, The Great Movie Ride (kaikista huonoin), The Twilight Zone Tower of Terror (lemppari!!) ja Indiana Jones stuntti show:ssa. Tosta esityksestä tykättiin kaikki tosi paljon. Hetken vielä tuolla kierreltyä joskus pari tuntia yli puolen päivän lähdettiin bussilla takaisin Magic Kingdomille.











Lähdettiin siellä sitten kiertelemään paikkoja. Yhtään esitystä, jota tuolla pyöri päivän aikana, ei jääty kattomaan, joka ehkä hieman harmittaa näin jälkeen päin. Oltiin ladattu Disneyn joku oma sovellus, josta saatiin sitten "Speed Pass":it kolmeen laitteeseen. Käytettiin ne siis Pirates of the Caribbeaniin, Space Mountainiin ja Big Thunder Mountainiin. Näistä ja varmaan koko puiston lempparilaitteeksi osottautus toi Space Mountain. Ylipäätään nää kaikki laitteet oli ennemminkin tarkotettu pienemmille lapsille, mutta koska "You are never too old for Disney" niin kyllä vanhemmatkin ihmiset sinne saapuvat ja saavat nauttia siitä ihmemaasta. Tuolla Disneyssä oli siis myös huomattavasti enemmän ihmisä ja jonotusaika oli reippaasti yli sen 30-40 minuuttia. Me poistuttiin paikalta ennen illan ilotulituksia, mutta nähtiin tuo hienosti valaistu linna! Hymyssä suin sain tuoltakin palata hotellille.











No comments:

Post a Comment