Saturday, December 31, 2016

Florida #5 kotiin paluu

Herätyskello soi joskus neljän viiden aikaan aamuyöstä ja lähdettiin siitä sitten suuntaamaan kohti lentokenttää. Siellä sain taas nautti hyvän ja Suomen hintoihin verrattuna suht halvan Starbucks aamiaisen. Noihin oisin voinu jopa tottuu. 


Miedän piti siis lentää Orlandosta Phoenixiin ja sieltä Sacramentoon ja olla kotona joskus viiden aikaan iltapäivästä. No mutta, koska matka oli nähtävästi mennyt turhan loistavasti niin tarvittiin peruutettu lento Phoenixistä Sacramentoon huonon sään takia Portlandissa. Loppujen lopuksi vietettiin oikein mukavat 7 tuntia Phoenixin lentokentällä ja lentoreitti muuttus Phoenix-Las Vegas-Burbank-Sacramento. Toi 7 tuntia meni mukavasti Netflixiä katellessa, eikä Phoenixin lentokentänkään maisemat pahat ollu auringon laskun aikana. Tuli myös ihan tarpeeksi nähty lentokenttiä. Loppujen lopuksi oltiin kotona lauantaina yöllä kahden aikaan.




Tykkäsin TOSI paljon Orlandosta. Oon siis aina ollut palmupuiden, lämmön ja auringon fani, joten toi paikka oli aivan täydellinen mulle. Ja kivasti kaikki osus just joulukuulle niin lähes kaikki paikat oli koristeltu joulu-aiheisesti. Ylipäätään tuolla oli myös paljon halvempaa kuin täällä Californiassa, josta Florida saa suuren plussan. Tuntuu myös, että lähennyttiin tuolla reissulla perheen kanssa. Jotenkin kuitenkin tuntuu, että oisin saanut kaiksta vähän enemmän irti oman perheen tai kaveri porukan kanssa. Reissun jälkeen palattiin kuitenkin normaaliin arkeen tänne maalle kissojen ja koirien pariin.


No comments:

Post a Comment